Το χρέος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!


Συντάκτης : Γιώτα Γρέκη

Εκπαιδευτικός, Ειδική Παιδαγωγός,  Δασκάλα Γιόγκα, Εναλλακτική Θεραπεύτρια.



Ζούμε σε περίεργες εποχές. Τα γεγονότα μας προλαβαίνουν και παρακολουθούμε εμβρόντητοι τις εξελίξεις χωρίς να ξέρουμε πως μπορούμε να δράσουμε και να αντιδράσουμε σε όλο αυτό το παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας.
Καταπατήθηκε κάθε έννοια ελευθερίας, σεβασμού, αξιοπρέπειας.


 Ωστόσο ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ και έχουμε ιερό χρέος και καθήκον να παλέψουμε για την Ελλάδα και τον κόσμο!!!

Ως ατίθασος και ανυπότακτος λαός οφείλουμε να οργανωθούμε, να συσπειρωθούμε και να παλέψουμε για τα ιδανικά μας, για τα πιστεύω μας, για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου!

ΈΛΛΗΝ σημαίνει κάλλος, φως και αρμονία. Που πήγαν στις μέρες μας αυτές οι έννοιες; Ως νοήμονες οντότητες οφείλουμε να έχουμε θάρρος και να αντιδράσουμε! Όχι να είμαστε πειθήνια όργανα, κουρδισμένα στρατιωτάκια, άβουλα πλάσματα, χωρίς ευθυκρισία και ευβουλία.

Ο γνήσιος Έλλην δε φοβάται τον αγώνα και τη μάχη, δε φοβάται τις ταμπέλες και την κοινωνική απαξίωση από τους βολεμένους αστούς.

Ο γνήσιος Έλλην είναι πάντα προετοιμασμένος και ψυχολογικά έτοιμος να ανταπεξέλθει όταν κληθεί να επιτελέσει το χρέος του, το ιερό καθήκον.

Ο γνήσιος Έλλην δεν είναι απροετοίμαστος. Πάντα νιώθει τις φλέβες του να καίνε από το αίμα των προγόνων που θυσιάστηκαν. Το χρέος προς τις επόμενες γενιές. Το χρέος για την προάσπιση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Το χρέος απέναντι στην πατρίδα και τους προγόνους.

Είναι ώρα για την τελική μάχη! Εναντίον όλων των δυνάμεων που βάλλουν τον Ελληνισμό, που μάχονται το φως!

Να θυμάστε λοιπόν : Το φως νικά πάντα το σκοτάδι!
Αφήστε στην άκρη τα πάντα και ας ενωθούμε όλοι για το καλό της μάνας Ελλάδας!

Δε νοείται να υπάρχει νοήμων Έλλην αυτή τη στιγμή που να αδιαφορεί γι αυτά που συμβαίνουν γύρω του και να σκέφτεται με λογική ωφελιμιστική μόνο τον εαυτό του και τον οικογενειακό του περίγυρο.

Οι επάλξεις ξεκίνησαν!
Ακολουθήστε τον ήχο!
Ακούστε τον χτύπο της καρδιάς σας που χτυπά πιο γρήγορα και ζητά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΖΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
Είναι η ώρα! Ήρθε η ώρα!!!
ΘΑΡΡΟΣ , ΠΙΣΤΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

( Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή (ολική, μερική ή αποσπασματική) με την προϋπόθεση αναγραφής της πηγής προέλευσης. )

 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είδους Έλληνας είσαι;

Ω ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ!

Μοναχικός σημαίνει Μοναδικός