Υποκρισία και Δήθεν Σεβασμός....



Συντάκτης : Γιώτα Γρέκη


Εκπαιδευτικός, Ειδική Παιδαγωγός, Δασκάλα Γιόγκα, Εναλλακτική Θεραπεύτρια.

Τα τελευταία χρόνια είναι έντονο το φαινόμενο της αλλοίωσης της κοινωνίας μέσω της προώθησης ιδεών, εικόνων, τρόπων ζωής που προωθούν κάτι που δεν εναρμονίζεται με τη φύση. 

Η Φύση μας διδάσκει ότι υπάρχουν δύο φύλα. Το Αρσενικό και το Θηλυκό.

Η ένωση των δύο αντίθετων δυνάμεων και μόνο αυτή δημιουργεί νέα ζωή.

Πλέον όμως διδάσκουμε στα παιδιά μας ή τουλάχιστον προωθείται η ιδέα ότι είναι άφυλα, δεν έχουν μήτερα και πατέρα, παρά Γονέα 1 και Γονέα 2 και αυτό υποτίθεται ότι είναι φυσιολογικό.....

Οι "προοδευτικοί" θα μιλήσουν για τα δικαιώματα των ανθρώπων και τον σεβασμό αυτών των δικαιωμάτων χωρίς να ενδιαφέρονται για την παραβίαση των φυσικών νόμων και κανόνων.

Και δε φτάνει μόνο αυτό. Οι "προοδευτικοί" που νοιάζονται τόσο για τα δικαιώματα των άφυλων, των μειονοτήτων, των καταπιεσμένων, των διαφορετικών είναι αυτοί που θα κατακεραυνώνουν όσους ακολουθούν την Ελληνική Κοσμοθέαση.

Το χειρότερο είναι ότι η πλύση εγκεφάλου οδηγεί πολύ κόσμο στο σεβασμό κάθε διαφορετικότητας πλην ατόμων που ακολουθούν την Ελληνική Κοσμοθέαση.

Γι αυτούς όλοι οι υπόλοιποι έχουν το δικαίωμα να ακολουθούν οποία θρησκεία θέλουν εκτός από την πατρώα. Θλιβερό, υποκριτικό, ανέντιμο, εξοργιστικό.

Όποιος σέβεται... Σέβεται τα πάντα! Πρώτα τη φύση και τους φυσικούς κανόνες και μετά όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως προσωπικών επιλογών!

Διαφορετικά είναι υποκριτής, δήθεν φιλάνθρωπος, δήθεν πατριώτης, δήθεν....

Αφιερωμένο σε όσους υποκριτές γνώρισα και σε όσους δε γνώρισα......

Αλλάξτε οπτική για να λέγεστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Και υιοθετήστε την πιο σημαντική συμβουλή των προγόνων μας :

" ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΖΗΝ, ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ" 

( Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή (ολική, μερική ή αποσπασματική) με την προϋπόθεση αναγραφής της πηγής προέλευσης. )



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είδους Έλληνας είσαι;

Ω ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ!

Μοναχικός σημαίνει Μοναδικός