Ω ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ!

 
Αφιερωμένο σε Ελεύθερες, Δίκαιες και Ηθικές Ψυχές που μάχονται για το καλό παρόλο που υποφέρουν!


Συντάκτης : Γιώτα Γρέκη

Εκπαιδευτικός, Ειδική Παιδαγωγός, Δασκάλα Γιόγκα, Εναλλακτική Θεραπεύτρια.


Ω Γενναία Ψυχή!

Ζωή : Είναι ελεύθερη επιλογή της ψυχής; 

Είναι καταδίκη; Είναι μαρτύριο; Είναι τιμωρία; Είναι δοκιμασία; Είναι ευκαιρία εξέλιξης; Τι είναι;

Από τι εξαρτάται η ποιότητα της ζωής; Εξαρτάται από το μέρος που θα γεννηθείς; Από τις "ευκαιρίες" που θα σου παρουσιαστούν ανάλογα με το οικογενειακό σου περιβάλλον; Εξαρτάται από τη μοίρα σου; Από τις προηγούμενες ζωές σου; Αν θα ανταμειφθείς ή θα τιμωρηθείς σε αυτή; Αν θα σου δοθούν αγαθά για να κριθείς και να αποδείξεις την αγνότητα της ψυχής σου; Αν θα σου δοθούν προβλήματα για να αποδείξεις ότι είσαι πολεμιστής; Τι είναι;

Είναι πάλη; Είναι αγώνας; Αγώνας με ποιο σκοπό; Αφού ήδη έχουν νικήσει αυτοί που σε εξουσιάζουν. Έτσι φαίνεται. Όλα αυτό δείχνουν...

Γιατί λοιπόν είσαι εδώ; Γιατί διαιωνίζεις τη δυστυχία και καλείς νέες ψυχές σε αυτό το ατελείωτο βασανιστήριο; Κάποτε πρέπει να σταματήσει! Κάποιος πρέπει να το σταματήσει! 

Τι περιμένεις; Να αναγεννηθείς ως φοίνικας μέσα από τις στάχτες που γεννήθηκες;! Μα εσύ γεννήθηκες μέσα στις στάχτες και πλέον ζεις στις φλόγες που κάθε μέρα σε κατακαίνε ολοκληρωτικά. Επιβιώνεις, δεν ζεις! Σε πολεμούν κάθε μέρα και απλά αμύνεσαι κάθε μέρα και καταματωμένη η ψυχή σου το βράδυ προσπαθεί να επουλώσει τις ημερήσιες πληγές της σαν άλλος Προμηθέας. Και το πρωί ξέρεις ότι πάλι θα αρχίσει το βασανιστήριο. Μα που είναι ο Ηρακλής για να σε απελευθερώσει;!

Ο Προμηθέας καταδικάστηκε κάνοντας μια καλή πράξη, δίνοντας τη φωτιά στους ανθρώπους για να επιβιώσουν. Η πράξη του όμως κρίθηκε ότι ήταν άδικη και ότι διατάραξε το σύμπαν.  Και εσύ κάνεις καλές πράξεις. Μήπως δεν πρέπει; Μήπως να γίνεις κακός;

Βλέπεις γύρω σου ποιοι επιβιώνουν. Ποιοι δεν ματώνουν. Τους σιχαίνεσαι! Η ψυχή σου δεν μπορεί να ακολουθήσει. Υπάρχει κάτι μέσα σου που σε κρατά από την ανωμαλία, από την αδικία, από την κακία. Είναι έμφυτο και δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Είσαι καταδικασμένος να υποφέρεις!

Και αφού ο κόσμος αυτός είναι ο κόσμος των κακών, γιατί η ψυχή σου επέλεξε οικειοθελώς όπως σου λένε όλα τα δόγματα να έρθει εδώ; Ο απόλυτος παραλογισμός!

Ζεις χωρίς να ζεις!

Αναπνέεις χωρίς να αναπνέεις!

Παλεύεις χωρίς δυνάμεις!

και περιμένεις......

Περιμένεις την Αναγέννησή σου από τις φλόγες!

Γιατί μέσα σου το ξέρεις! Είσαι Προμηθέας και Ηρακλής μαζί! Είσαι ο καλός και ο δίκαιος που θα αποκαταστήσει την τάξη! Ο παραλογισμός της δήθεν δικαιοσύνης που τάχα μου επικρατεί στον άδικο αυτό κόσμο θα τελειώσει!

Και εσύ ω Γενναία Ψυχή! Εσύ που δε φοβάσαι! Που ατρόμητη και ταλαιπωρημένη έφτασες εδώ είσαι έτοιμη να παλέψεις! Αυτοί σε φοβούνται! Φοβούνται γιατί διαισθάνονται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η μεταμόρφωση όλων των ψυχών στον πλανήτη και η αναγέννησή τους! Είθε!

( Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή (ολική, μερική ή αποσπασματική) με την προϋπόθεση αναγραφής της πηγής προέλευσης. )


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είδους Έλληνας είσαι;

Μοναχικός σημαίνει Μοναδικός